ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Telecom presenta la nova seu: així serà Node

www.andorradifusio.ad

D'aquí a 30 mesos, dos anys i mig, Node, el nou edifici d'Andorra Telecom, hauria de ser una realitat. Les obres començaran el setembre del 2022 i costaran 16 milions d'euros.

Node, la nova seu d'Andorra Telecom, té l'objectiu d'atraure una major afluència de visitants. Amb atractius com per exemple el museu, al qual es podrà accedir a través de l'avinguda Meritxell.

Està previst que finalitzi el primer trimestre del 2025 i que per a la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, és "una solució bona per a aquest espai". 

Un projecte complex, que busca situar les persones a l'epicentre. En aquest sentit, l'arquitecte Xavier Orteu ha explicat que es tracta de fer una arquitectura diferent, "més inclusiva i més pensada per a les persones". "No volem que sigui un espectacle, sinó que es visqui i es pugui utiiltzar". 

L'edifici anirà baixant de manera escalonada i en format de terrassa fins al carrer Sant Salvador. Amb la intenció també que els veïns de la zona en formin part. L'element principal d'aquest edifici serà la fusta.

El projecte intentarà integrar els espais que l'envolten, les avingudes Meritxell i el Fener i Riberaygua i Travesseres. Distribuït per zones, comptarà amb espais interiors oberts, dinàmics i flexibles.

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix: