ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El nou president de la Cambra, Miquel Armengol, aposta per un aeroport nacional

www.andorradifusio.ad

El nou president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, ha remarcat la necessitat de centrar més esforços en la comunicació per impulsar el comerç així com la creació d'un aeroport nacional. Armengol també considera que la negociació amb la Unió Europwa afavorirà la implementació del comerç electrònic.

Potenciar la comunicació. Aquest és un dels objectius principals que s´ha marcat el nou president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol. El mandatari ha explicat que la construcció d'un aeroport nacional seria un element clau per superar fronteres. "Per Andorra és molt important trobar vies directes de comunicació amb l'exterior, saltar les fronteres. Això va pel cel", insisteix.

Aquest foment de la comunicació també es traduiria en una col·laboració internacional més gran. Des de la Cambra hi ha la voluntat d´establir vincles amb altres cambres de comerç més llunyanes, així com continuar les formacions als sectors que treballen de cara al públic.

D´altra banda, Armengol ha remarcat que la negociació de l´acord d´associació amb la Unió Europea podria afavorir la potenciació d'altres sectors econòmics i diversificar les fonts d'ingressos. "A mesura que el Govern vagi tancant les negociacions amb la Unió Europea això pot canviar molt", assegura, tot insistint en les dificultats fins ara per al comerç electrònic.

Armengol ha estat l'única candidatura que s´ha presentat a les votacions i serà el president els pròxims tres anys.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: