ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nou rècord de participació d'alumnes al Cleanup Day per conscienciar sobre la protecció de la natura

www.andorradifusio.ad

Recollir i demostrar que, amb voluntat, es poden tenir els boscos nets. Més de 1.000 alumnes dels diferents centres escolars del país han donat un cop de mà en la setmana del Cleanup Day, el moviment mundial que preveu treure la brossa dels espais naturals. 

No és només netejar, és conscienciar de la necessitat de tenir els boscos nets i de no embrutar els entorns naturals. Aquest és l'objectiu del Cleanup Day, aquestes jornades de neteja de boscos que ha recollit l'ajuda de 1.500 joves de diferents centres educatius.

Aquest dijous ha tocat al llac d'Engolasters, amb una cinquantena d'alumnes del Lycée Comte de Foix, que han recollit bosses de plàstic, guants i llaunes. 

Una recollida en què han estat presents la ministra d'Educació i la de Medi Ambient. Totes dues s'han posat els guants i han destacat la importància d'aquest tipus d'iniciatives com a motor per a una societat molt més sostenible. "S'hauria de fer sempre a les escoles perquè és un aprenentatge per a tota la vida", considera Vilarrubla. 

A més, Sílvia Calvó, ha detallat que en les darreres edicions, quan es feia a zones més urbanes, hi havia més residus i de diferents tipologies, mentre que "en general els boscos estan nets". 

L'acollida de l'edició d'enguany ha sigut tot un èxit amb gairebé el doble de participació que l'any passat.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: