ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El nou telecabina d'Ordino-Arcalís permetrà potenciar les activitats d'estiu a la Coma

www.andorradifusio.ad

El telecabina que unirà la zona de l'Hortell amb la Coma permetrà al comú potenciar les activitats d'estiu a l'estació Ordino-Arcalís. Després de l'entrada de Saetde com a accionista majoritari, ara totes dues societats estudien la manera de fer més atractiva l'oferta d'activitats durant el període estival.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha assegurat que l'acord entre Saetde i Secnoa impulsarà el turisme a l'estació d'Ordino-Arcalís tant a l'hivern com a l'estiu.

La construcció del nou telecabina permetrà que els turistes puguin accedir fins a la zona de la Coma on s'estudia desenvolupar una àmplia oferta d'activitats a l'estiu. Mortés afirma que l'entrada de Saetde a Ordino-Arcalís suposarà "un abans i un després".

La nova infraestructura, que tindrà un cost d'entre 6 i 7 milions d'euros, s'inaugurarà quan s'iniciï la temporada d'esquí. L'objectiu és mantenir-la obert tot l'estiu, com es fa en altres estacions, per aconseguir desestacionalitzar l'estació. Ara bé, Mortés creu que la bicicleta no té perquè ser una opció "perquè no es tracta que ens fem la competència dins d'Andorra", ja que la bici és el fort del sector Pal-Arinsal a l'estiu. El cònsol aposta per buscar una oferta complementària.

El comú estudia dues vies de finançament per construir el nou telecabina. Es preveu que les obres puguin començar aquest estiu.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Marta Paixà

Comparteix:

3.238.99.243