ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els nous pisos de la Borda Nova es connectaran a la xarxa de calor de FEDA i estalviaran 700 tones de diòxid de carboni a l'any

www.andorradifusio.ad

La xarxa de calor de FEDA Ecoterm d'Andorra la Vella avança en els terminis previstos. L'empresa ha signat el primer contracte amb un privat, que hi connectarà una promoció de més de 150 habitatges d'aquí a dos anys i mig. Això representarà una reducció important de les emissions de CO2.

FEDA Ecoterm preveu començar a construir, a principi de l'any vinent, la xarxa de calor a la carretera de la Comella, una part de la baixada del Molí i fins a l'Estadi Nacional.

Uns 160 habitatges dels que es construiran a la Borda Nova fins al 2022 hi estaran connectats. L'empresa impulsora és el primer client privat que s'hi adhereix, la qual cosa permetrà estalviar fins a 700 tones d'emissions de diòxid de carboni a l'any, ha dit el gerent de FEDA Ecoterm, Jordi Travé, que ha destacat la contribució "en la lluita contra el canvi climàtic" que suposa la xarxa.

Jan Aramburu, el Country Manager a Andorra d'OD Group, empresa que impulsa aquests habitatges, posa en relleu la importància del "compromís amb la sostenibilitat" de la companyia, que "també fa visible en els altres projectes" que gestiona.

Es manté la previsió que abans que s'acabi l'any la xarxa de cogeneració de la Comella subministri calefacció i aigua calenta a la zona dels Serradells.

Pel que fa al projecte de la planta del Pas de la Casa, ja està gairebé acabat i només falta concretar-ne alguns detalls.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

3.231.220.225