ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Nova edició del pla Renova amb 1,2 milions per rehabilitar habitatges

www.andorradifusio.ad

La ministra Sílvia Calvó ha presentat aquest dijous al matí una nova edició del programa Renova, que atorga subvencions per a la rehabilitació d'habitatges amb l'objectiu de fer-los més sostenibles.

Un programa que ha rebut 1.641 sol·licituds des de la seva posada en marxa, el 2011, i que per al 2020 tindrà una dotació similar a la de l'any passat, en què es va esgotar. Seran 1,2 milions en ajudes directes.

La subvenció a les obres que els propietaris decideixen fer als immobles s'atorga en funció de la importància de les actuacions per millorar l'eficiència energètica i pot arribar a un màxim del 40%.

L'any passat hi va haver menys sol·licituds però molta més despesa mitjana, fet que indica que les actuacions eren de molt més abast. Es van expedir cinc certificats energètics. La ministra ha reconegut que voldria anar "més enllà d'aquests 5 certificats" però assegura que noten "un canvi de tendència i que l'aposta per reformes integrals comença a donar fruits perquè hi ha propietaris que ja han optat a la certificació energètica".

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares 

Comparteix:

34.239.150.22