ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una nova mort eleva les defuncions per Covid-19 a 127

www.andorradifusio.ad

Salut ha notificat una nova defunció relacionada amb la pandèmia que correspon a la d'una pacient de 80 anys ingressada a l'UCI que va perdre la vida divendres.

És la tercera mort que es notifica des de dimecres, que eleva a 127 la xifra de víctimes mortals.

Els casos actius disminueixen substancialment a 402, després que les darreres hores s'hagin registrat 17 contagis i 45 recuperacions. A l'hospital continua havent-hi 18 persones ingressades amb la Covid-19, de les quals 5 estan a la Unitat de Cures Intensives, quatre amb respiració assistida. També disminueixen les aules sota vigilància activa. A hores d'ara n'hi ha 9 confinades totalment i 21 amb algun alumne confinat.

Per altra banda, l'ambaixada de França a Andorra ha comunicat que els residents andorrans i els visitants que provinguin de l'Arieja i els Pirineus Orientals estaran exempts de presentar una PCR o TMA negativa per entrar al país francès en el cas de desplaçaments de menys de 24 hores. Ara bé, per anar més enllà d'aquests dos departaments gals, els residents del Principat o de qualsevol altre estat europeu hauran de seguir presentant una prova negativa de la Covid-19 feta en menys de 72 hores. Recordem que aquesta mitjanit s'aboleixen les restriccions de circulació i es permetran els desplaçaments entre regions, circumstància que afavorirà l'arribada de turistes al Pas de la Casa.

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix:

3.210.184.142