ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Noves propostes per a Casa Rossell, la participació del jovent o les festes tradicionals a Ordino

www.andorradifusio.ad

En Comú per Ordino assegura que hi ha 10 propostes per donar utilitat a Casa Rossell i que es prendrà una decisió durant el següent mandat. Per la seva part Movem Ordino aposten per incentivar la participació del jovent en la cultura i Terceravia més independents reivindiquen les festes tradicionals.

Des de MovemOrdino lamenten que l'espai jove tanqués portes fa 3 mesos. Des de llavors asseguren que no s'ha aportat cap alternativa. Per això el candidat Eric Urigüen, assegura que en cas d'arribar al Comú serà prioritari reobrir les instal·lacions, ja que consideren que són imprescindibles per involucrar el jovent en l'activitat cultural i social de la parròquia.

En Comú per Ordino destaquen que s'està estudiant 10 propostes per donar utilitzat a Casa Rossell sorgides de la taula de treball amb el Govern. També consideren molt important les inversions realitzades en l'edifici per reformar l'exterior de la casa i altres edificis de la propietat. Josep Àngel Mortés avança que durant el següent mandat definiran l'ús final que se li donarà a Casa Rossell

Pel que fa a Terceravia+Independents, aposten per recuperar les tradicions que amb l'esdevenir del temps han caigut en l'oblit. Ho destaquen com una prioritat per tal de donar a conèixer la cultura de la parròquia. Per exemple certes festes i esdeveniments que fa anys eren habituals en dates especials, recorda la candidata Adriana De Brauwer. Tal com han mantingut durant la campanya, Terceravia+Independents consideren que el turisme històric i patrimonial ha de ser un actiu principal econòmic per a la parròquia.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges
: Jordi Seabra

Comparteix:

35.172.233.2