ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Noves pujades del tabac a França faran augmentar el diferencial de preu amb Andorra

www.andorradifusio.ad

Malgrat l'entrada en vigor dels preus mínims del tabac els francesos continuen considerant atractiu venir a Andorra a comprar-ne. I és que des de l'1 de novembre a França, on el diferencial és més elevat que amb Espanya, s'ha tornat a apujar.

L'entrada en vigor de l'augment de 50 cèntims en el paquet de tabac a França ha provocat que algunes marques se situïn a 10 euros la unitat, per tant l'increment de 50 cèntims a Andorra no ha afectat gaire al diferencial i per al client francès continua sent molt atractiu comprar aquest producte al Principat. La diferència de preu amb Espanya es redueix i per tant els espanyols ho consideraran cada vegada més una compra ocasional.

Aquest era el primer cap de setmana del canvi de preus del tabac a França que ha coincidit amb el pont de Tots Sants, però també amb dos dies de mal temps. Els comerciants del Pas de la Casa van registrar un bon volum de vendes dissabte però la resta del pont no ha estat el que s'esperava.

El diferencial del preu del tabac amb França es continuarà incrementant amb 3 pujades més previstes al llarg del 2020. El primer increment serà el pròxim mes de gener.

Informa: Silvia Mestre
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.231.220.225