ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Noves queixes dels usuaris del bus del Pas pels horaris

Noves queixes d'usuaris de la línia L4 d'autobusos

Noves queixes d'usuaris de la línia L4 d'autobusos després dels canvis que s'apliquen des de dimarts i que s'han acordat entre la companyia, el comú d'Encamp i el Govern, amb la participació de representants dels veïns del Pas de la Casa.

En la trobada es va decidir recuperar el primer i l'últim bus del dia (a les 21.20h) tal com funcionaven abans del desplegament de les noves línies. Així ho demanaven els passatgers.

Després del canvi, però, els usuaris d'aquesta línia es queixen que el bus que sortia entre les 20h i les 21h no ha passat ni dilluns ni dimarts. D'aquesta manera, els treballadors del Pas que pleguen a les 20h i han de baixar cap a les valls centrals s'han d'esperar fins a les 21.20h, que és el darrer.

Concretament dimarts s'han produït diverses queixes a través de les xarxes socials. Els usuaris expliquen que una vintena de passatgers va haver d'esperar més d'una hora un dia de nevada. Per això reclamen un nou reajustament dels horaris que inclogui un bus entre les 20 i les 21h.

Informa: Gerard Gort/Yasmina Canedo
 

Comparteix:

3.226.248.180