ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Temàtica tropical a la inauguració del 'De Copes'

www.andorradifusio.ad

Aquesta edició del De Copes s'ha inaugurat aquest dijous al vespre. Fins a mitjanit la vintena de comerços participants es mantindran oberts al públic. Els clients gràcies a les seves compres podran participar en un concurs amb un important lot de premis.

Les autoritats comunals no s'han oblidat de fer-se la tradicional fotografia per immortalitzar el moment en el qual es dona inici al De Copes. La festa de compres i copes que en aquesta ocasió i com a novetat ha decidit donar una temàtica conjunta a l'edició; una activitat que la gent espera i que està consolidada.

"És un projecte consolidat però que ha de tenir una continuïtat. És veritat que cada vegada hi haurà més participació", ha expressat Mónica Codina, la consellera de Cultura del comú d'Andorra la Vella

Les animacions de carrer a càrrec d'un grup d'actors han portat ritmes com la salsa o la samba fins al davant de la casa comuna on a més es poden tastar combinats i fruites tropicals. Els comerciants creuen que aquesta activitat és una bona alternativa que obre les portes de l'estiu a la capital.

Enguany com a novetat els infants també tenen un espai amb el contacontes que els ha fet descobrir criatures mítiques del tròpic. Als compradors se'ls facilitaran butlletes per participar en un sorteig d'algun dels nombrosos premis previstos en aquesta edició. Pels que portin el ball a la sang s'han d'arribar a la plaça Guillemó on l'Associació Salsa Andorra farà unes demostracions d'aquest ball tant caribeny.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: