ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'obertura de plecs del concurs per remodelar l'exterior de Casa de la Vall s'ajorna a l'octubre

www.andorradifusio.ad

La junta de presidents ha decidit ajornar al mes d'octubre l'obertura de plecs de les propostes del concurs d'idees per remodelar la part posterior de la Casa de la Vall a causa de la visita del Copríncep francès.

A més, tot i fixar fa mesos una rebaixa del règim dels consellers en desplaçaments a l'exterior, es revisaran les casuístiques de les sortides per determinar una proposta final.

Tot i que l'obertura de plecs de les propostes per al concurs d'idees per remodelar la zona posterior de la Casa de la Vall s'havia fixat per al 19 de setembre, la junta de presidents ha decidit ajornar-la al mes d'octubre per la visita del copríncep Emmanuel Macron.

D'altra banda, fa mesos que la junta de presidents va decidir rebaixar la partida pressupostària de dietes dels consellers en desplaçaments a l'exterior. No obstant, s'estan analitzant les sortides del juliol per establir-hi una proposta ferma, ha assegurat la subsíndica Meritxell Palmitjavila.

A la reunió amb els presidents dels grups parlamentaris també s'ha parlat sobre el nomenament dels membres de la junta electoral, que encara queda pendent.

També s'han determinat les comissions legislatives competents per a les iniciatives en tràmit.

La propera sessió del Consell se celebrarà aquest dijous per votar l'aprovació del projecte de llei de la modificació de la seguretat social.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix:

3.80.160.29