ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Objectiu Comú critica no haver pogut escollir cap representant a Ensisa i acusa DA de triar-los pel color polític

www.andorradifusio.ad

Discrepàncies a Canillo per la designació dels quatre membres a proposta del comú del consell d'administració d'Ensisa. La minoria considera que hauria d'haver pogut decidir algun dels noms i acusa la majoria d'escollir candidats del seu color polític.

L'exministre Alcobé i l'excònsol major Josep Mandicó són dos dels quatre membres designats pel comú de Canillo per representar-lo al consell d'administració d'Ensisa.

La consellera de la minoria d'Objectiu Comú Dolors Cabot ha lamentat no haver pogut dir-hi la seva a l'hora d'escollir algun dels noms i acusa la majoria de vetar-los l'accés a aquest òrgan."Els noms que s'han posat al damunt de la taula i que s'han aprovat són l'excònsol de Canillo i l'exministre Alcobé. Dos exemples clars que no tenen color polític", ha afegit amb ironia.

El cònsol major, Francesc Camp, diu comprendre la demanda dels consellers de la minoria però manté que Ensisa "no és un lloc per fer política". Assegura que les decisions que s'han de prendre són "estratègiques" i opina que  "el punt de vista d'una persona com Josep Mandicó ens pot anar molt bé".

La minoria també s'ha queixat pel fet que alguns punts que es tracten en comissió ja han estat aprovats per la junta de govern. Per això reclamen més reunions de comissió per poder fer més aportacions.

Informa: Jordi Cama
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

18.208.202.194