ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La campanya dona el tret de sortida a Canillo amb dues llistes després de 8 anys

www.andorradifusio.ad

Demòcrates+Independents i Objectiu Comú han començat la campanya electoral amb l'enganxada de cartells a la plaça Carlemany, prop del comú. Després de dues eleccions amb una única llista, els electors podran decidir entre dues opcions.

Les dues candidatures que concorren als comicis comunals ja han enganxat els cartells. Durant els pròxims dies hauran de convèncer als més de mil ciutadans amb dret a vot a la parròquia canillenca.

Francesc Camp reitera la necessitat de continuar el projecte comunal encetat fa vuit anys. El turisme és un dels sectors clau en el programa electoral. Tot i això, des de la formació es tindrà en compte altres aspectes com el medi ambient i la sostenibilitat, i els joves emprenedors si arriben a revalidar el mandat. També preveuen mesures perquè el sector agrícola continuï tenint pes a la parròquia.

Per la seva banda, la candidatura d’Objectiu Comú vol ser l’alternativa a la continuïtat de Demòcrates al davant de la gestió de la corporació comunal. El cap de llista destaca les ganes i la il·lusió amb què portaran a terme la campanya electoral. La proximitat amb la ciutadania serà una de les protagonistes en aquest període. Albert Torres ha posat en relleu la necessitat de treballar per a la continuïtat del Palau de Gel. 

El nombre d'electors a la parròquia ha augmentat gairebé un 15% en comparació a les eleccions comunals del 2015 i arriba a la xifra de 1.051.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

3.236.74.69