ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les obres de l'espai Caldes s'iniciaran al mes de novembre

www.andorradifusio.ad

L'Espai Caldes ja té data. El Comú començarà les obres al novembre. Així ho ha avançat la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, en la reunió de poble que s'ha celebrat a Prat del Roure. El projecte, tal com es va anunciar, tindrà un cost d'uns 4 milions d'euros i el seu objectiu és revitalitzar la part alta d'Escaldes a través de l'art i l'aigua termal.

Cal destacar que a la reunió ha estat present l'equip tècnic encapçalat per Javier Balmaseda. El que sí que s'ha endarrerit és el projecte de l'aparcament de l'església. Tot i que els treballs havien de començar les pròximes setmanes, al final s'ha passat al gener per uns problemes tècnic amb una grua d'obra. S'ha de recordar que el projecte preveu un centenar de places.

El que també ha reconegut la cònsol és que s'està treballant en el projecte dels 39 pisos socials de l'avinguda del Pessebre. Diu que la llei del Govern per limitar la construcció està complicant la feina, però que es preveu començar a aixecar la primera pedra el 2023. Un dels dubtes que es tenia era si es feia en format concessió o era el Comú qui hi posava els diners. Tot i no estar tancat, la cònsol té coll avall que serà l'Administració qui pagui els 7 milions de cost

Així ho afirmava la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili: "Ho hem començat a estudiar, ho tenim bastant avançat i ho hem parlat amb l'oposició, molt properament ho acabarem de tancar. Sabem que ho podem pagar i, per tant, és acabar-ho de decidir, però jo crec que hi ha molts números perquè ho financem, però tot i així encara s'ha d'acabar de tancar del tot."

Informa: Oscar Serrano
Imatges: David Moreno

Comparteix: