ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les obres a la zona de l'esllavissada a la CG-1 costaran 5 milions

www.andorradifusio.ad

Les obres a la zona de la Portalada per restablir els danys després de les esllavissades costaran 5 milions d'euros, segons les previsions. El Govern traslladarà les despeses a l'asseguradora, que s'encarregaran de determinar les responsabilitats.

El 2019 el Govern va destinar a la zona de la Portalada 500.000 euros en despeses directes, sense comptar les indirectes, una quantitat que caldrà sumar als 4.400.000 euros que segons les estimacions d'Ordenament Territorial es preveu que caldrà destinar aquest any i el vinent per acabar d'assegurar tota la zona i restablir els danys causats per les esllavissades.

El Govern trasllada aquestes despeses a l'asseguradora que serà l'encarregada de determinar les responsabilitats, segons ha avançat el portaveu de l'executiu, Eric Jover. Ha dit que "és evident que és molt quantiós i es tracta de cabals públics". "Per això el Govern va traslladant de manera metòdica aquestes despeses cap a l'asseguradora perquè activi els mecanismes que cregui oportuns cap als responsables".

L'objectiu principal, segons Jover, és garantir la zona i esvair nous riscos de despreniments.

Des del Govern han deixat clar que la depuració de responsabilitats serà una prioritat, tot recordant que els diners que es destinen a les obres són públics.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.238.99.243