ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'ocupació hotelera dels caps de setmana de juliol supera el 60%

www.andorradifusio.ad

L'ocupació hotelera aquest mes és bona. El pic de visitants va arribar amb el Tour, que va generar gairebé un 76% d'ocupació als establiments. Per a l'agost, es preveu que puguin arribar més turistes. 

Els caps de setmana de juliol l'ocupació als hotels va superar sempre el 60%, una xifra que es va incrementar amb el Tour, però que ja ha tornat als nivells habituals.

Per al que queda de mes s'espera també que es mantingui. Des de la Unió Hotelera preveuen un lleuger repunt a l'agost, amb més establiments oberts respecte l'any passat i unes xifres més elevades també entre setmana. Ara, de dilluns a divendres ronden la meitat de la seva capacitat.

Tot i les bones dades, encara no s'ha arribat a nivells prepandèmia i l'aplicació de noves restriccions als països veïns pot fer canviar les previsions. 

Turisme britànic sota mínims 

Malgrat el degoteig constant de turistes, els britànics encara no venen. Al juliol n'han arribat molt pocs però el majorista de viatges Neilson confia que en vinguin més a l'agost i el setembre. La culpa la tenen les restriccions per viatjar i les quarantenes que imposa la Gran Bretanya. 

Informa: Ariadna Guiu
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: