ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'oficina de Turisme d'Ordino perd visitants a causa de la Covid-19

www.andorradifusio.ad

L'afluència de visitants a l'oficina de Turisme d'Ordino ha patit un descens, tot i la bona rebuda de la nova ubicació a la Casa de la Muntanya, al centre de la parròquia. La crisi sanitària per la Covid-19 ha provocat que els mesos d'estiu no hagin sigut bons.

L'oficina, que va reobrir el juny passat, ha tingut una davallada d'afluència respecte a l'any passat, més d'un 70% al juny i quasi un 50% al juliol. La situació ha millorat a l'agost i només en disset dies ha superat la xifra del juliol.

Des del comú destaquen que aquests mesos d'estiu han rebut també visites de ciutadans andorrans que cerquen activitats per realitzar al país, sobretot en família i excursions a la muntanya.

El turista principal és l'espanyol i el segon més habitual, el francès. La resta de turistes provenen principalment de països europeus.

Algunes activitats que estan tenint èxit són el joc de recerca de la 8a clau, l'ascens a la Coma d'Arcalís amb telecabina i la posterior excursió a Tristaina o les visites guiades al parc natural de Sorteny, al llac de l'Estanyó i al mirador del Grau de la Llosa.

Informa: Redacció
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

3.226.241.176