'Moments: som bosc', un itinerari per redescobir-se un mateix

www.andorradifusio.ad

Avui se celebra el Dia mundial del turisme. A Andorra, l'any passat van entrar per les fronteres més de 8,4 milions de persones, la majoria famílies. Les compres continuen sent el primer reclam, però cada vegada més les muntanyes tenen un efecte crida. Per això posar-les en valor és essencial, des d'Andorra Turisme ofereixen diferents itineraris per la natura. 

Les muntanyes són un gran atractiu turístic del país. Per això des d'Andorra Turisme ja fa temps que treballen amb uns itineraris per redescobrir llocs del país i en aquest cas, reconnectar amb un mateix. El circuit es troba al bosc de Canòlich i s'anomena 'Moments som bosc'. Un recorregut que com detalla la coordinadora del departament de producte d'Andorra Turisme, Soraya Valls, permet "treballar molt la introspecció." 

El recorregut és fàcil amb 10 punts clau. Per fer-lo cal un glossari que indica els passos que s'han de seguir i en conjunt s'aconsegueix fer una radiografia al teu moment vital. Aquest projecte neix per generar benestar. Una activitat pensada, a més, per demostrar que es pot fer un turisme menys invasiu i tenint cura del territori, així ho explica el director creatiu d'abismal.team, Víctor Marín: "el que hem intentat és minimitzar l'impacte en l'entorn."

Tot i que és un exercici pensat per a tothom, posen els locals al centre. "La idea principal és que el mateix andorrà pugui redescobrir el seu territori", assegura Marín.

Aquests recorreguts, a més de valorar la natura del país, ajuden a treballar emocions. I és que asseguren que la tranquil·litat de les muntanyes és l'element perfecte per recarregar piles i millorar la relació amb tu mateix.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Albert Refart

Comparteix: