ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'ONCA s'uneix al Sax Fest en un concert amb músics de referència internacional

www.andorradifusio.ad

L'ONCA ha col·laborat per primera vegada a l'Andorra Sax Fest amb un concert per a solistes, protagonitzat per músics de la formació i amb sis saxofonistes de referència com Claude Delangle i Christophe Bois

Un emotiu vídeo en record de Pep Aguareles va iniciar el concert estrella de l’Andorra Sax Fest. Un espectacle protagonitzat conjuntament pels sis membres del jurat del certamen i músics de referència en el món del saxo, i pels 15 músics de l'ONCA.

Sota la direcció d'Alex Sanso els primers a actuar van ser Christophe Grèzes i Nikita Zimin, amb una obra de Bach. Els dos músics lloaven l'organització i destacaven la importància d'aquest concert.

Els següents van ser els reconeguts saxofonistes Claude Delangle i Christophe Bois amb una obra de Singelée. Jean-Denis va actuar amb una sonata creada per ell mateix i finalment Delangle va tancar el concert amb la rapsòdia de Claude Debussy.

Amb la sisena edició, l’Andorra Sax Fest s’ha consolidat una de les cites més importants d’Europa en aquesta especialitat.

Gerard Claret, director de la Fundació ONCA, expressa la importància de poder col·laborar per primera vegada en aquesta cita. Assegura que "té una trascendència molt important, no només a Andorra sinó internacionalment i és un plaer participar-hi".

La formació torna a l'escenari del Sax Fest aquest dijous per acompanyar els sis finalistes del concurs.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: