ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'oposició acusa el Govern de "llençar a les escombraries" 3,3 milions d'euros amb The Cloud

www.andorradifusio.ad

The Cloud ha tornat a ocupar part del debat al Consell General. El Govern ha informat que ja es disposa d'un informe dels arquitectes sobre les possibles causes del sobrecost de l'edifici i que se n'espera el de la propietat delegada. De nou, l'oposició ha acusat el Govern de malbaratar els diners públics i de manca de rigor. El ministre d'Ordenament Territorial ha dit que una part dels diners invertits, 3,3 milions d'euros, es reaprofitaran.

El conseller liberal Ferran Costa ha tornat a criticar el desbaratament de diners públics que ha suposat el projecte The Cloud i ha acusat el ministre Jordi Torres "d'improvisació constant i manca de visió estratègica" per "llençar a les escombraries 3,3 milions amb un projecte irrealitzable, qüestionable i amb què ha marejat la perdiu".

El conseller d'SDP al grup mixt, Víctor Naudi, critica que "es van anar augmentant les superfícies per anar-les disminuint, es van reduir soterranis, es parlava d'un viver d'empreses, després del casino i això no és seriós, fins i tot arriba a ser ridícul",

Jordi Torres s'ha defensat al·legant i insistint en què, per responsabilitat política, s'havia aturat el projecte. Ha dit que una part dels diners invertits es reaprofitaran. En concret, 1,7 milions d'aquests 3,3 que ha suposat fins ara el projecte de The cloud.

El ministre ha informat que ja disposen de l'informe dels arquitectes i que s'està en espera del de la propietat delegada per analitzar el perquè del sobrecost.

Ha afegit que un cop analitzada la informació, si no és suficient, s'encarregarà un estudi extern. Serà amb totes les dades quan es podrà determinar si hi ha hagut responsabilitat, segons Torres.

El ministre també ha avançat que es buscaran alternatives a l'emplaçament de les oficines, per les qual ara es paguen 100.000 euros anuals.

Informa: Ana Alamán

Comparteix:

3.235.107.209