ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'oposició al Comú d'Ordino farà una consulta popular sobre el projecte de Grifols

www.andorradifusio.ad

L'arribada de Grifols a Ordino continua generant polèmica. La minoria té la intenció de sotmetre-ho a consulta popular. A finals de novembre convocaran una reunió de poble i demanaran el suport del Comú per fer-la.

El conseller de Movem Ordino, Jean-Michel Armengol, ha deixat clar que els dos grups de l'oposició veuen moltes parts fosques en el projecte de Grifols. Amb aquest objectiu convocaran una reunió de poble a finals de novembre en la qual plantejaran fer una consulta popular. Per a Armengol no té sentit cedir 35.000 metres quadrats de terreny parroquial a una empresa que, segons diverses informacions, ha vist com les seves accions s'han desplomat en els darrers mesos. "L'objectiu és que la gent pugui expressar la seva opinió i demanar concretament si estan a favor o no del laboratori."

Des de la majoria comunal recullen la proposta de fer una consulta popular, tot i especificar que oficialment ningú els ho ha comunicat. Així ho ha afirmat Eva Choy: "Com que no sé quin format volen fer i com ho volen fer, esperarem que ens ho demanin. I si es pot fer, ho permetrem".

Tot i assumir que la consulta no seria vinculant, l'oposició considera imprescindible que els ciutadans expressin la seva opinió.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: