ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'oposició escaldenca diu que l'aparcament de la part alta se n'ha anat en orris

www.andorradifusio.ad

La consellera a l'oposició del comú d'Escaldes-Engordany, la demòcrata Núria Barquín, lamenta que s'hagi deixat perdre un dels projectes més ambiciosos per a la dinamització de la part alta de la parròquia. Diu que se n'ha anat en orris.

El 2019 l'equip demòcrata al capdavant del comú d'Escaldes-Engordany donava llum verd a la construcció d'un aparcament vertical amb 600 places, el pàrquing de l'Escale, una infraestructura que havia de resoldre els problemes d'aparcament a la zona i donar entrada a la parròquia per la carretera de l'Obac per dinamitzar la part alta. Els socialdemòcrates, que van entrar mesos més tard, van decidir ajornar l'obra al 2026 amb la pandèmia com a justificant, però avui per avui Núria Barquín diu que el projecte se n'ha anat en orris. Reconeix que és una infraestructura costosa, però que "el comú, per sort, es va deixar en molt bona situació econòmica" i que "va costar molt arribar a un consens amb tots els propietaris i un cop estava signat hi va haver un canvi de color polític i se n'ha anat en orris, encara que ells (la majoria) diuen que no, que no està abandonat del tot".

En el seu pas per l'Ara i Aquí Barquín ha lamentat que la majoria del comú escaldenc s'hagi desmarcat de projectes d'impuls nacional com 'La cultura no s'atura' i que hagi fet parroquialisme donant unes ajudes que al seu parer es podrien haver analitzat a partir d'un estudi de vulnerabilitat per ser més ajustades a la realitat, i de retruc no envair unes competències que són del Govern.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.227.235.183