ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Oposició dels veïns de la Cortinada a la construcció d’un aparcament en una zona d’esbarjo

www.andorradifusio.ad

Malestar entre els veïns de la Cortinada per la construcció d'un nou aparcament, de 90 places situat al costat de la urbanització de les Massenelles. Asseguren que privarà el poble d'una zona d'esbarjo per crear una infraestructura que consideren innecessària.

Les obres del nou aparcament ja s'han iniciat. Quedarà situat en una zona verda, fins ara molt concorreguda a la tarda per les persones i els animals de companyia.

Segons els veïns, com Tània Bages, es privarà el quart d'una zona d'esbarjo per crear una infraestructura que consideren innecessària.

Per això ja han avançat que pensen traslladar el seu malestar al comú i demanar-ne explicacions.

En el seu moment des del Govern i el comú es justificava la construcció de la nova infraestructura, que també preveu un nou vial per accedir a la carretera general 3, per resoldre el problema d'estacionament a la Cortinada, una argumentació que no comparteixen els veïns. Segons Bages. "s'estan carregant una zona verda important que els veïns utilitzem per portar-hi les mascotes, passar el dia, prendre el sol i fer passejades".

L'any passat ja es va anunciar el projecte, que afecta un terreny de 3.000 metres quadrats propietat del Govern, al qual s'afegeix una parcel·la cedida per Andbank. El nou equipament costarà un milió d'euros que pagarà l´entitat bancària.

Informa: Joan Anton Sarmiento

Comparteix: