ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els opositors al telefèric al pic de Carroi recullen firmes per frenar el projecte

www.andorradifusio.ad

La campanya de recollida de signatures contra la construcció del telefèric que hauria d'arribar al pic de Carroi ja en disposa de més de 1.600. Mario Gómez assegura que la va iniciar per tal de donar a conèixer el neguit de moltes persones. Opina que s'hauria d'invertir en altres infraestructures més necessàries.

El promotor de la campanya de recollida de signatures per aturar el projecte de construcció del telefèric del pic de Carroi assegura que defensa el neguit de moltes persones que opinen de la mateixa manera. Considera que la ciutadania ha de defugir el conformisme i començar a mobilitzar-se per defensar allò que creu. Veu innecessària aquesta infraestructura tenint en compte que es pot accedir al pic de diverses maneres.

Aberració paisatgística i contra el medi ambient, així defineix el projecte Mario Gómez. Posa en relleu que Andorra s'ha venut i es ven com un país de muntanya i que la infraestructura tan sols impactarà negativament contra el paisatge i la natura. No hi veu res més enllà d'un interès econòmic. A més, creu que s'hauria d'invertir en projectes més necessaris.

La setmana passada es va fer pública la constitució de la comissió de treball per convocar el concurs per a la concessió de la infraestructura. L'objectiu de la campanya, com explica el seu promotor, és superar en signatures els vots que En Comú per Andorra la Vella va obtenir a les comunals. Fins al moment més de 1.600 persones ja han mostrat el seu suport signant la petició.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Desirée Sala-Arxiu RTVA
Locució: Jordi Lorente

Comparteix:

34.200.218.187