ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Optimisme entre les candidatures a Sant Julià de Lòria

www.andorradifusio.ad

Sense la repetició del fins ara cònsol Josep Miquel Vila, els 4.126 electors de Sant Julià de Lòria podran escollir entre tres candidatures el 15 de novembre. L'optimisme ha predominat durant la penjada de cartells d'aquest diumenge. 

Terceravia+Unió Laurediana+Independents, Desperta Laurèdia i Units pel Canvi són les tres candidatures que lluitaran pel comú de Sant Julià de Lòria. Les dues últimes ho faran per primera vegada. Totes han penjat els primers cartells amb la il·lusió de fer arribar les seves propostes a la ciutadania.

Desperta Laurèdia ha penjat el primer cartell amb la motivació de concórrer per primer cop a unes eleccions, després de néixer com un moviment ciutadà que vol donar resposta als neguits de la parròquia. Ho han fet els candidats a cònsols, Cerni Cairat i Maria Àngels Aché, acompanyats de la resta de la candidatura. Proposen un nou model per a la parròquia i lluitaran pel comú amb un equip que el cap de llista defineix de "dinàmic" i "preparat".

Josep Majoral i Mireia Codina han penjat el primer cartell de Terceravia+Unió Laurediana+Independents rodejats de tot el seu equip. Encapçalen una candidatura que defineixen com a transversal i amb experiència política. Es presenten amb un programa de 10 punts que engloba totes les àrees, amb especial atenció a la transparència. Busquen una parròquia dinàmica i que recuperi l'activitat econòmica que havia tingut.

Amb tarannà democràtic i progressista encaren les eleccions Units pel Canvi. Joan Travesset i Maria Carme Sánchez han penjat el primer cartell envoltats de la seva gent, amb optimisme i amb l'objectiu de treballar per una parròquia per a tothom i amb les persones com a pal de paller. Els socialdemòcrates es mostren optimistes i amb la credibilitat de no haver governat mai a la parròquia.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

3.236.74.69