ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ordino amplia el gimnàs del centre esportiu amb 150 metres quadrats més

www.andorradifusio.ad

Acabada la remodelació de l'interior del centre esportiu d'Ordino. S'hi ha fet una inversió de 4,3 milions d'euros i l'última millora ha estat l'ampliació del gimnàs. Per primavera s'estrenarà un nou exterior.

Ja està enllestit el centre esportiu d'Ordino que ara compta amb un gimnàs nou i més gran. Ara té 150 metres quadrats més, que fan ampliar la superfície total a 525 metres quadrats. Per fer-lo s'hi han invertit 700.000 euros.

El cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha assegurat que "som una parròquia que venem muntanya i molt lligada a l'esport". Per això considera que era una obligació poder oferir aquest servei com a "complement de l'estació d'esquí" tant als ciutadans de la parròquia i del país, com als turistes.

S'estrenarà divendres i més endavant es preveu instal·lar-hi noves màquines. Amb aquesta ampliació s'ha acabat la tercera fase de millora del centre després que aquest 2021 hagi entrat en funcionament l'edifici el cub, els nous vestidors i la sala de judo.

Noves instal·lacions que també permetran ampliar els 1.600 socis actuals. De fet, el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, ha detallat que es podria arribar a més de 2.000 socis. 

La inversió total del centre ha estat de 4 milions 300.000 euros i ara encara queda fer un últim treball a la plaça exterior, on s'instal·larà un amfiteatre que s'acabarà al març.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: