Ordino-Arcalís estudia avançar l'inici de la temporada d'esquí al novembre

www.andorradifusio.ad

Ordino-Arcalís estudia avançar el començament de la temporada d'hivern a mitjan novembre. Una possibilitat que es podria dur a terme gràcies a la millorar en el sistema d'innivació que es farà aquest estiu. Ho ha explicat Xabier Ajona a l'"Ara i aquí", de Ràdio Nacional. El director d'Ordino-Arcalís també ha parlat de les expectatives de creació d'un nou gran forfet de país

Ordino-Arcalís avança la inversió en la renovació del sistema d'innivació a aquest estiu, un fet que obre la porta a importants novetats, com ara l'avançament de l'obertura de la temporada a mitjan novembre. Així ho ha anunciat el director de l'estació, Xabier Ajona a l'Ara i Aquí.

L'actuació es centrarà enguany en la zona de l'Abarsetar, on el sistema és vell i obsolet. Amb el canvi s'aconseguirà el mateix efecte que a la Pleta aquest hivern, que si fa fred en 36 hores una zona sense neu sigui esquiable.

Ajona ha destacat els nous escenaris que es plantegen en el mercat de la neu al país. Unes possibilitats que van des de la desaparició de Vallnord, de la qual creu que seria precipitat parlar-ne, fins a la creació d'un nou forfet de país amb la possible dissolució de Grandvalira.

El director d'Ordino-Arcalís ha informat que l'allargament de la temporada fins al 30 d'abril ha permès guanyar 16.000 esquiadors, entre 700 i 800 diaris. La campanya s'ha tancat amb 180.000 dies d'esquí, els mateixos que la temporada anterior.

Entrevista completa al director d'Ordino-Arcalís, Xabier Ajona, a l'Ara i Aquí:


Informa: Ana Alamán
Imatges: Cristina Jubete
Foto: Jordi Navarro

Comparteix:

El Tribunal de Comptes denuncia irregularitats en les primes del personal de la CASS Liberals demana un model sindical ajustat al país i una baixa de maternitat de sis mesos