Ordino-Arcalís tanca la temporada amb neu extra i la satisfacció d'haver allargat tres setmanes

www.andorradifusio.ad

Ordino-Arcalís ha posat punt final a la temporada d'esquí alpí al país. El bon temps, les poques aglomeracions i sobretot la nevada d'aquest cap de setmana han fet les delícies dels esquiadors. Des de l'estació celebren els resultats d'haver allargat tres setmanes més la temporada.

L'aparcament com un dilluns de gener. A taquilles, clients comprant el forfet per última vegada aquesta temporada. I la neu, la neu avui era la de sempre. Marca de la casa. Igual que les traces fora pista, un emblema d'Ordino-Arcalís. Pujar a peu per gaudir encara més la baixada no feia gens de mandra.

Sumat amb el bon temps i les aglomeracions inexistents, l'últim dia de la temporada ha fet les delícies dels esquiadors. "És impressionant. Tancar el 30 d'abril d'aquesta manera és fantàstic perquè a més, és neu pols!", exclama una esquiadora. "No podem demanar res més per a un final de temporada, firmaria perquè cada any fos així", diu un altre, mentre una esquiadora provinent de Lleida asseugura que "això és la glòria". Aamb aquestes condicions "encara es poden fer coses, la nevera de l'alt Pirineu és aquí a Arcalís", afirma un altre amant de l'esport blanc.

També estaven molt satisfets a la direcció de l'estació. El darrer dia també ha estat dolç per a ells. El director. Xabier Ajona, recorda com "moltes vegades a principi de temporada no tenim tanta neu i tantes pistes obertes com avui. Lanevadeta d'ahir ho ha deixat prou bé".

L'aposta per allargar la temporada tres setmanes més, diu Ajona, ha estat molt encertada. "Ha anat molt bé, sobretot les dues primeres setmanes" perquè "quedava molta gent amb ganes de seguir esquiant i les condicions eren espectaculars".

Arcalís baixa la persiana i posa punt final a la temporada d'esquí alpí. Amb la mirada ja en la següent i la il·lusió d'estrenar una nova etapa.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

Família monoparental, espanyola i de la capital, el perfil més comú d'entre els sol·licitants d'ajuts al lloguer A la presó l'home acusat d'un delicte contra la llibertat sexual d'un menor