ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ordino assumeix que la crisi farà perdre entre un 30 i un 40% d'ingressos el 2021

www.andorradifusio.ad

Ordino preveu una forta davallada d'ingressos aquest any, entre el 30 i el 40%, sobretot dels ingressos per la construcció. El comú mantindrà la inversió pública tot i que prioritzant els projectes que es tiraran endavant, entre d'altres, la reforma del centre esportiu i l'aparcament de Sornàs.

Les conseqüències de la crisi per a Ordino es preveu que seran superiors que per a altres parròquies del país, segons el cònsol major, Josep Àngel Mortés.

El comerç no té un pes específic important en l'economia i la dependència se centra en tres factors: les transferències del Govern, la construcció i el turisme. Aquest últim és anecdòtic aquesta temporada i aquest 2021 es preveu una caiguda de la construcció. Fins al punt que en el projecte de pressupost el comú no preveu cap ingrés per aquest concepte.

Es preveu que el sotrac en l'economia comunal sigui molt important, entre un 30 i un 40% menys d'ingressos.

Per tant es prioritzaran els projectes pendents i en aquesta llista figuren finalitzar la reforma del centre esportiu i l'aparcament de Sornàs. La resta són petites inversions que es treballaran sobre la marxa.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

54.208.73.179