ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El festival Narciso Yepes canvia de format i neix Ordino Clàssic

www.andorradifusio.ad

Ordino Clàssic és el nom amb el qual s'ha volgut actualitzar el fins ara festival Narciso Yepes i canviar-ne el format. Un cicle d'hivern amb múltiples espais que, per cert, portarà a Andorra el director artístic Joan Anton Rechi i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

Són molts els canvis que s'han presentat en la nova era del Festival Narciso Yepes. Es dirà Ordino Clàssic per retre homenatge a l'essència i al lloc on es fa.

Josep Àngel Mortés, cònsol major d'Ordino, ha subratllat que amb el canvi de format volen crear "una marca que vinculi la parròquia amb la música clàssica".

La proposta serà merament clàssica i es farà al llarg de l'hivern. S'articula a partir d'una programació de concerts a l'Auditori Nacional que inclouran el pianista Jan Lisiecki i l'ONCA amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, una reinterpretació barroca d''El amor Brujo' i Winterriese de Shubert sota la direcció de Joan Anton Rechi.

Josep Martínez Reinoso, director artístic d'Ordino Clàssic, ha avançat que "farà una escenografia, molt especial, que serà única i que ha generat ja l'interès de molts teatres".

Els concerts es faran en dissabte per aprofitar el públic de cap de setmana. Josep Martínez Reinoso substitueix Gerard Claret en aquesta nova era en què els músics de les escoles actuaran a les pistes d'Ordino Arcalís; el joves emergents ho faran a l'església parroquial i alguns hotels acolliran formacions vocals.

S'espera que el públic es faci seva la marca.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Anna Romagosa
 

Comparteix:

34.231.21.83