ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Per Ordino es defineix com l'única proposta veritablement independent de la parròquia

www.andorradifusio.ad

La candidatura liderada per Enric Dolsa, amb el nom Per Ordino, s'ha presentat com l'única de les quatre llistes es disputaran el comú de la parròquia que està formada per independents, sense vinculació ni lligam amb partits nacionals. Consideren que la parròquia ha perdut qualitat de vida els darrers quatre anys.

Enric Dolsa torna a aspirar al consolat que ja havia exercit i ho farà envoltat d'un equip que fa de la independència un dels seus punts forts. L'excònsol ha destacat que es tracta d'una llista que uneix experiència i joventut. També remarca que cap dels membres té vinculació amb cap partit d'àmbit nacional, un fet que considera que els votants sabran valorar a les eleccions del dia 15.

Els candidats de la llista consideren que la parròquia ha perdut molt els darrers quatre anys i que ha deixat de ser capdavantera pel que fa a qualitat de vida. Pel que respecta al fet que es presentin quatre llistes, Enric Dolsa no considera que sigui una quantitat excessiva, tot i que ha criticat les aliances en algunes candidatures que considera políticament il·lògiques.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Karen Figueiredo

Comparteix:

3.236.74.69