ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ordino engega una campanya que es preveu renyida

www.andorradifusio.ad

L'electorat d'Ordino haurà de triar entre quatre llistes. Josep Àngel Mortés vol reeditar el consolat, mentre que Enric Dolsa aspira a tornar a exercir-lo. La llista de Terceravia+Independents aspira a consolidar-se a la parròquia, mentre que MovemOrdino es presenta com la proposta que aposta per una altre forma de fer política.

Josep Àngel Mortés aspira a reeditar el consolat, acompanyat d'Eva Choy com a número dos, i amb una llista amb candidats de diverses sensibilitats que ha iniciat aquesta tarda la penjada de cartells. Esperen que l'electorat es decanti per reconèixer la gestió dels darrers quatre anys, sobretot en l'apartat econòmic. Mortés destaca que en aquest temps han rebaixat en un 50% el dèficit que van trobar al començament del mandat.

La resta de candidatures a Ordino han iniciat la penjada de cartells al matí. Terceravia+independets es consideren una proposta que reuneix joventut i persones que aposten per una fórmula política més pròxima a la ciutadania. Per a la proposta liderada per Jordi Balsa, aquests comicis signifiquen una oportunitat per consolidar-se per al futur com una alternativa establerta a la parròquia. Destaquen com un actiu de la democràcia que es presentin quatre llistes a la parròquia.

La llista Per Ordino presenta alguns noms amb una àmplia experiència en l'àmbit comunal, com ara Enric Dolsa, que aspira a tornar a ocupar el càrrec de cònsol major. L'excònsol ordinenc no ha deixat passar l'ocasió per carregar contra el consolat actual, assegurant que els darrers quatre anys ha estat desastrosos en l'àmbit econòmic i de serveis. També creu que el projecte de l'actual cònsol reuneix tendències que políticament són molt diferents. A més, assegura que Per Ordino és l'única proposta que té un projecte clar.

Per la seva part MovemOrdino es presenta com la proposta necessària per canviar la forma de fer política a la parròquia. Formada per membres del Partit Socialdemòcrata més independents destaquen que incorporen joventut i molts candidats que no tenen color polític però a qui uneix un projecte comú. Per a Sandra Tudò és aviat per saber si el fet que es presentin quatre llistes pot perjudicar o beneficiar la seva formació.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.236.74.69