ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ordino permetrà hotels de fins a 120 habitacions, però els obliga a disposar de grans espais verds

www.andorradifusio.ad

El comú d'Ordino ha aprovat la revisió provisional del pla d'urbanisme de la parròquia. Ho ha fet amb l'abstenció de la minoria. El punt més destacat del pla és la nova normativa de construcció per a grans hotels. Es permet fer-ne de fins a 120 habitacions amb l'obligatorietat de disposar de grans espais verds.

El nou pla d'urbanisme d'Ordino amplia la capacitat dels hotels de la parròquia, ara limitada a 40 habitacions. Es podran construir nous establiments d'entre 50 i 120 habitacions amb l'obligació de destinar el 67% de la parcel·la a zones verdes. Els nous criteris no afecten els hotels de fins a 49 habitacions. Es vol així incentivar la construcció d'establiments.

La nova normativa no convenç l'oposició. Dubta que la gran superfície destinada a zona verda sigui atractiva als promotors.

La minoria s'ha abstingut en la votació de l'aprovació provisional del pla. Les conselleres liberals han criticat la manca de temps per revisar el document, la manca d'informació i el fet que no s'hagi parlat amb tots els propietaris afectats.

Mortés s'ha mostrat sorprès per les crítiques, les ha negat i ha dit que l'oposició està ja en precampanya. La revisió del pla haurà de ser aprovada definitivament quan tingui el vistiplau de la CTU.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

34.231.21.83