ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ordino reparteix els tests d'antígens entre els ciutadans que encara no els han recollit

El comu´ d’Ordino ha informat aquest dijous que posa a disp

El comu´ d’Ordino ha informat aquest dijous que posa a disposicio´ de la ciutadania la distribucio´ d’autotests d’anti´gens per a totes aquelles persones que no hagin pogut recollir algun dels tres paquets facilitats pel Govern, fins a esgotar existe`ncies.

Els interessats podran passar per l’oficina de turisme (Casa de la Muntanya, carrer Major), de dilluns a dissabte, de 8.30 a 13.30 hores i de 15 a 18.30 hores, i els diumenges, de 9 a 14 hores.

Nome´s podran recollir els autotests, aquells ciutadans i ciutadanes, majors de sis anys, censats a la parro`quia d’Ordino, que no hagin recollit algun dels tres testos ja distribui¨ts. Pel lliurament del test, sera` imprescindible la comprovacio´ de la identificacio´ pre`via presentacio´ del carnet de la CASS. Un representant de la unitat familiar podra` recollir els testos de tots els membres sempre que acrediti la relacio´ familiar.

El comu´ d’Ordino, a més, informara` la ciutadania d’aquesta mesura pels canals corporatius habituals i les xarxes socials, amb l’objectiu que "ningu´ es quedi sense autotest per evitar la propagacio´ de la Covid-19".

Informa: Agència ANA
Fotografia: comú d'Ordino

Comparteix:

3.237.205.144