ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ordino sanciona una empresa per circular amb vehicles motoritzats pel parc natural de la vall de Sorteny

El comú d'Ordino ha iniciat un procediment sancionador

El comú d'Ordino ha iniciat un procediment sancionador contra una empresa per circular amb ginys motoritzats pel parc natural de la vall de Sorteny, tal com surt publicat en un edicte aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra.

La sanció que imposa el comú s'eleva fins als 903 euros, corresponents a tres sancions. Per una banda, 301 euros corresponen a circular amb gins motoritzats als camins del parc natural de la vall de Sorteny. Per un altre costat, també se sanciona amb 301 euros per circular camp a través al parc natural, i finalment, els 301 euros restants són per negar-se a mostrar els documents sol·licitats en el control de circulació.

Les infraccions s'emmarquen dins l'ordinació reguladora de l'accés al medi rural i natural mitjançant la xarxa de camins i senders de la parròquia d'Ordino. En el mateix edicte, també s'informa que atès que en el moment de la denúncia no van voler identificar-se de forma voluntària, no se'ls pot aplicar el benefici de la reducció del 50% de l'import de les sancions, i s'especifica a l'empresa acusada de les infraccions que disposa d'un termini de deu dies per pagar l'import de la sanció o bé per presentar al·legacions.

Informa-fotografia: Agència ANA

Comparteix: