ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ordino vol potenciar escapades familiars, natura i turisme esportiu, així com els pobles petits

www.andorradifusio.ad

Ordino posa en marxa el pla de dinamització turística de la parròquia per als propers cinc anys. Les escapades familiars, la natura i el turisme esportiu són els principals eixos d'aquesta nova estratègia, que també busca potenciar els pobles petits situats al voltant del riu Valira. Tot plegat, desenvolupant una estratègia de comunicació digital.

El Comú d'Ordino té la voluntat d'atraure més visitants dinamitzant el sector turístic de la parròquia. Això sí, es vol desenvolupar un model allunyat de la massificació i potenciar l'oferta natural, les escapades familiars i el turisme esportiu. "És el que tenim per vendre: natura, tranquil·litat, gastronomia... És un tipus de turisme menys massificat, jo diria", insisteix el cònsol major, Josep Àngel Mortés.

Amb la col·laboració i la implicació de tots els agents econòmics i turístics de la parròquia, el Comú posa en marxa un pla de dinamització per als propers cinc anys. Entre les principals accions hi ha la de desenvolupar experiències turístiques segures davant la Covid-19, promoure la senyalització d'itineraris, impulsar esdeveniments i una estratègia de comunicació digital "perquè la gent comenci a saber què és el que teníem a Ordino i potser moltes vegades ho desconeixíem", diu el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta.

Una altra acció serà la creació de la marca Ordino Riberamunt, que tindrà l'objectiu de donar a conèixer els petits nuclis, més enllà del poble d'Ordino. "Aprofitar tota la vall com a eix vertebrador, seguint el camí Ral, que s'està desenvolupant els darrers anys", explica el gerent de Pas Grau Internacional, Enric Martínez.

A final de mes se sabrà si Ordino esdevindrà reserva de la bioesfera per la UNESCO. La corporació es mostra optimista i espera que aquesta designació contribueixi a la nova estratègia turística.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

3.219.217.107