ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ordre de recerca i captura per al tresorer de la Federació de Futbol

www.andorradifusio.ad

Víctor Santos, fins ara president de la Federació de Futbol, ha presentat aquest dilluns la seva dimissió. Santos, en llibertat amb càrrecs per administració deslleial i frau a la CASS, marxa després de gairebé sis anys de mandat. Per la seva banda, els clubs afiliats han fet un breu comunicat donant suport a la federació i la junta directiva actual.

L'operació Cautxú, que ha sotragat la Federació de Futbol aquests darrers dies, ja ha començat a desgranar les primeres reaccions, una de les quals ha estat la decisió del fins ara president Víctor Santos de dimitir "per tal de no entorpir la investigació vigent", segons recull aquest dimarts un comunicat de la federació mateixa. Santos va fer arribar la seva renúncia al càrrec aquest dilluns al vespre via burofax.

El fins ara dirigent va ser detingut ara fa una setmana arran de l'operació Cautxú juntament amb el secretari general de l'ens, Tomás Gea. L'altre home cridat a declarar és el tresorer Josep Garcia, sobre el qual s'ha emès una ordre de recerca i captura, atès que no és al país, per un delicte contra el patrimoni.

Ara cal saber quins seran els pròxims passos de l'actual junta directiva encapçalada per Alfonso Martín. Tot i això, segons ha pogut saber RTVA, la junta continuarà les seves funcions sense convocar eleccions fins que s'esclareixi el procés judicial. Per estatuts, podrien continuar dos anys més.

D'altra banda, el director tècnic de la federació, David Rodrigo, va declarar aquest dilluns a la batllia i aquest dimarts han declarat dues persones més vinculades a l'entitat.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

18.207.254.88