ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una pacient intervinguda per un traumatòleg a la cama equivocada estudia la via penal contra el metge

www.andorradifusio.ad

L'advocat d'una pacient intervinguda erròniament a la cama equivocada per un traumatòleg de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha explicat a Ràdio i Televisió d'Andorra que, un cop rebin del SAAS la prova requerida, entraran una demanda a la batllia per la via penal contra el facultatiu.

El lletrat ha explicat que la seva clienta reclamarà un rescabalament del dany. Afirma que és una víctima, que porta tres anys patint dolors físics i que ha hagut de ser intervinguda tres vegades.

Aquest és el tercer advocat que porta el cas i ha explicat que s´ha trobat de cara amb el "lobby" dels metges quan no va trobar ningú per fer un informe pericial per acompanyar la seva demanda a la batllia.

Advocat i pacient esperen que els arribi l'expedient que el SAAS ha elaborat sobre aquest cas i utilitzar-lo en la primera acció preliminar per la via penal, davant la batllia.

Han hagut de tirar enrere la demanda civil, en principi presentada només per mala praxis; ara, a més, s'hi afegiria l'element dolós que canviaria la ruta del cas cap a una sala penal.

Per la seva banda, el col·lectiu d'infermeria de l'àrea quirúrgica de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, a través d'un comunicat, ha volgut donar el seu suport al traumatòleg afectat. Afirmen que durant 16 anys ha demostrat ser un gran professional i company i esperen que la situació tingui una resolució justa.

Informa: Sílvia Mestre

Comparteix:

34.204.193.85