ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Pal-Arinsal potenciarà la zona del coll de la Botella i ampliarà pistes

www.andorradifusio.ad

La societat que gestiona Pal-Arinsal invertirà 6,7 milions d'euros en dos anys en els dos camps de neu. Destaca un nou edifici de serveis i neu de cultiu a Arinsal. S'ha fet públic en la presentació del pla estratègic en una reunió de poble a la Massana.

Dels prop de 7 milions d´euros en inversions previstos per enguany i el 2018, una tercera part, aproximadament, anirà a parar a la construcció del nou edifici de serveis del Coll de la Botella, que es vol inaugurar l'1 de desembre i que, segons el director de l'estació, Josep Marticella, potenciarà una zona "fantàstica" que està "infrautilitzada". 

A més, hi ha altres projectes previstos en el pla estratègic pels dos camps de neu. El cònsol major de la Massana, David Baró, destaca que es vol "garantir la neu de cultiu als dos sectors" i ampliar pistes. Recorda que és una estació familiar i vol "que els debutants puguin trobar encara més el seu espai". 

El pla s´ha fet amb consens amb el conseller de la minoria, Albert Esteve,  tot i que aquest creu que podria haver estat més ambiciós. Opina que "es podria haver comptat amb la col·laboració d'alguna universitat, escola de negocis o algun altre assessorament", i determinar "quan es farà l'enllaç físic entre Pal i Arinsal".

De moment, no es preveu que entri capital privat a les estacions massanenques. Les inversions es sufragaran amb els fons d´EMAP, que depèn al 100% del comú, que, per altra banda, continua adquirint les accions preferents que van emetre els bancs per rebaixar l'endeutament, a raó d'1,5 milions d'euros anuals.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Marta Paixà

Comparteix: