ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Pal-Arinsal perd un 95% de la clientela durant l'hivern de la Covid-19

www.andorradifusio.ad

Pal-Arinsal està tenint aquesta temporada un 95% menys de clients i les pèrdues podrien ser d'entre els 5 i els 10 milions d'euros. Així s'ha explicat al comú de la Massana, que ha aprovat aportar 3 milions a Pal-Arinsal.

La sessió de consell de comú de la Massana ha donat el vistiplau a donar 3 milions d'euros a Pal-Arinsal perquè no tingui problemes de tresoreria.

Segons s'ha explicat des de la corporació, l'estació no necessitaria més aportacions per afrontar els seus compromisos fins l'abril. Les pèrdues oscil·larien entre els 5 i 10 milions.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, ha manifestat que davant "una pandèmia evolutiva" és "molt complicat preveure quines seran les pèrdues" exactes. Sí que ha avançat que l'estació registra "un 95% menys de clientela".

Molné també ha dit que donen suport a que encara no s'autoritzi l'accés de turistes a les pistes: "Sempre ens hem alineat amb les decisions del Govern i Ski Andorra, i amb aquesta també. Per tant, seguirem únicament oberts a les persones residents al Principat".

El comú també ha convocat la licitació dels treballs  de reforma i rehabilitació dels berenadors de la parròquia.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

44.192.10.166