ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Palau de Gel preveu tancar l'any amb mig milió de dèficit i el comú ja pensa en com revitalitzar-lo

www.andorradifusio.ad

El Palau de Gel de Canillo ha reprès l'activitat fa unes setmanes. L'aturada pel confinament provocarà un dèficit que es calcula que estarà al voltant del mig milió d'euros. El comú, que injecta diners a la instal·lació per evitar que es generi deute, vol revitalitzar el Palau, reformulant-ne l'oferta.

El comú de Canillo ha aprofitat el tancament obligat per la crisi sanitària per fer l'aturada tècnica del Palau de Gel, tant a la pista com a la piscina. Les setmanes que la instal·lació ha estat sense facturar comportaran que l'any es tanqui amb uns 500.000 euros de dèficit, uns 100.000 més que en exercicis anteriors, segons les previsions. El comú té com a objectiu donar una empenta al Palau. El cònsol major, Francesc Camp, vol "revitalitzar-lo, fer-lo més atractiu, fer que torni a recuperar el que era als anys 90, quan es va inaugurar" perquè "facturava més que ara i hi havia menys pèrdues".

El cònsol major aposta per un canvi important per recuperar l'èxit dels bons temps, sempre "sobre la base del gel i de l'aigua".

Aquest estiu la pista de gel torna a estar ocupada per dues estades internacionals de patinatge, que garanteixen ingressos i la presència de joves patinadors.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Sílvia Mestre

Comparteix:

34.239.179.228