ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Pallarés defensa la regularitat en la contractació de 50 treballadors amb la modalitat d'urgència

www.andorradifusio.ad

El Govern nega irregularitats en la contractació de mig centenar de treballadors. En resposta al Sindicat de Treballadors de l'Administració General, la ministra de Funció Pública ha explicat que era imprescindible contractar-los com més aviat millor.

La ministra de Funció Pública ha declarat que no hi ha hagut cap tracte de favor ni cap irregularitat en les contractacions per la via excepcional. Així ho havia denunciat el Sipaag, que ha considerat que se n'està fent un excés. Segons Judith Pallarés, no hi havia més remei que emprar la modalitat urgent per cobrir les places vacants. Insisteix que no es podia esperar tres mesos a cobrir un servei "urgent i necessari" i que "s'ha de mantenir" la contractació de manera ràpida.

També ha parlat d'una altra queixa del Sipaag, les denúncies per tractes abusius per part d'alguns caps. "Qualsevol persona que senti un tracte abusiu o aquesta situació ho ha de posar en coneixement", demanava, tot deixant clar que la seva porta "sempre està oberta" i que mai no ha "mirat cap al costat" en una situació així.

Pallarés ha informat que es vol tirar endavant la figura de la borsa de treballadors de l'administració on els que no fossin seleccionats en un primer moment, podrien tornar a ser-ho durant 18 mesos.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares
Locució: Tatiana Navarro

Comparteix: