ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El parc natural de la Vall de Sorteny proposa noves sortides

L'oficina d'informació del parc natural de la vall

L'oficina d'informació del parc natural de la vall de Sorteny ha inaugurat la temporada d'estiu fins al 15 de setembre. Entre les propostes, destaca la sortida per visitar les zones humides de la Vall, de gran valor natural. De moment, les guies estan programades pels dies 14 i 28 de juliol. També s'amplia la sala d'in Naturam amb nous continguts de ramaderia i arqueologia. 

Aquestes zones estan declarades com a zones humides d'importància internacional al tractat de RAMSAR. L'oficina del parc va obrir l'any passat la sala In Naturam, un petit centre d'interpretació amb una exposició permanent de flora i fauna. Per aquest estiu, la sala s'ampliarà per tal d'afegir nous continguts de ramaderia i arqueologia de la vall. 

La reedició de la guia del parc i el disseny d'un plànol, on apareixen els llocs d'interès i les principals rutes que es poden fer a les valls de Sorteny i Rialb, també són algunes de les novetats d'enguany. A més, es tornarà a fer la ruta de les saleres de l'Estanyó, més encaminada al descobriment de la ramaderia i que també inclou un dinar de productes agrícoles i ramaders de proximitat.

Els mesos de juliol i agost es tornarà a regular l'accés al parc natural amb vehicle privat per evitar la saturació de vehicles durant els mesos de més afluència. 

Informa: Redacció
Imatge cedida pel comú d'Ordino

Comparteix: