ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Pas de la Casa espera recuperar visitants al juliol, després d'una primavera complicada

www.andorradifusio.ad

Comerciants i restauradors del Pas de la Casa viuen uns mesos fluixos d'activitat després del tancament de pistes. Tot i això, fixen la mirada en la temporada d'estiu, en què està previst organitzar un seguit d'activitats per dinamitzar la vila. Ens ho explica Roser Puigbò.

Després d'un bon hivern al Pas de la Casa, els mesos d'abril i maig estan sent complicats. Així i tot, els comerciants i restauradors esperen amb ganes la temporada d'estiu, en què preveuen tornar a recuperar turistes d'arreu.' 

Els comerciants asseguren que el tancament de pistes, la manca d'ofertes per als turistes i el fet que no hi hagi vacances a França han fet que aquests mesos hagin estat fluixos comparat amb els d'abans de la pandèmia. 

"Estem patint perquè no tenim les visites que teníem", apunta el representant del Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa, Josep Maria MasAmb tot, esperen recuperar els visitants de a l'estiu. 

La manca d'estoc i l'augment de preus també els han afectat. En aquest sentit, destaquen sobretot l'augment en productes com ara l'oli, però també es nota en l'electrònica i la informàtica. 

Des del Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa exposen que les causes són les mateixes que s'arrosseguen a Europa des de fa mesos. És a dir, una barreja entre la pandèmia, la inflació i el conflicte bèl·lic a Ucraïna.

El Comú considera que aquest hivern s'ha recuperat el volum de turistes habitual i preveu organitzar un seguit d'activitats a l'estiu per dinamitzar la vila i atreure més visitants. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Anna Romagosa 

Comparteix: