ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El passaport Covid genera confusió al carrer

www.andorradifusio.ad

El conveni amb França per a l'homologació del passaport Covid és un pas més perquè els ciutadans puguin circular lliurement per la Unió Europea. Hem sortit al carrer i la gent considera que és una bona mesura, però no tothom sap si el demanarà.

El passaport Covid, un document que facilitarà els desplaçaments entre països de la Unió Europea i que podran obtenir els nacionals i residents d’Andorra. Ara bé, no tothom sap per a què servirà, què inclourà i l’utilitzarà. 

De fet, alguns dels ciutadans asseguren que s'han assabentat ara de la seva existència, mentre que d'altres ho saben però "no sé què inclou".  

Molta confusió al carrer, tot i que la majoria creu que serà una bona opció per viatjar: "jo ho he fet per marxar de vacances". I d'altres, que van més enllà amb opinions molt diferents.

Alguns dels enquestats creuen que aquest certificat serà requerit també a l'hora de treballar, mentre que d'altres no estan gaire d'acord amb la seva aplicació: "això és una estafa que estan generant els governs per treure diners".  Amb tot, també hi ha gent que ho veu amb bons ulls per tal de "creuar fronteres i poder estar més protegits". 

Ara faltarà veure quanta gent el sol·licita, qui l'utilitzarà a l'estiu i per a què serà necessari mostrar-lo.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Andreij Cristancho

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: