ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els Pastorets abaixen el teló satisfets per l'assistència de públic tot i les restriccions

www.andorradifusio.ad

Els Pastorets s'han representat aaquest dimecres per última vegada en aquesta edició, coincidint com és tradició amb la festivitat de Reis. Tot i les restriccions per seguretat les places disponibles en cada representació s'han omplert.

Els responsables d'aquesta edició dels Pastorets no ocultaven un cert neguit per les conseqüències que podrien derivar-se de la situació sanitària de la Covid-19, però aquest dimecres com a la resta de representacions les places disponibles a l'auditori lauredià s'han tornat a omplir.

Poc més d'un centenar d'espectadors han pogut assistir a cada representació, ja que l'aforament s'ha reduït per seguretat.

Presenciar Els Pastorets la diada de Reis és una tradició que segueix vigent any rere any per a molts.

Un dels atractius d'aquest relat universal són les variants que s'introdueixen, com en aquesta ocasió, que la trama girava al voltant dels perills del món digital. És la novetat que per a la majoria de seguidors fa que la història no deixi mai de sorprendre.

I si per algun motiu no han pogut assistir a les representacions d'aquesta edició, no cal preocupar-se. Perquè Els Pastorets 2020 estaran disponibles des d'aquesta nit a andorradifusio.ad.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Deirée Sala

Comparteix:

54.208.73.179