ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Patrícia Riberaygua augura un escenari de pactes postelectorals

www.andorradifusio.ad

La consellera general de DA Patrícia Riberaygua augura un escenari de pactes després de les eleccions del 7 d'abril. Ho ha vaticinat a l'"Ara i aquí", de Ràdio Nacional, on també ha defensat l'acció de govern d'Antoni Martí per haver afrontat reformes que el país necessitava.

Patrícia Riberaygua, que porta vuit anys al Consell General, destaca la diferència entre el tarannà dels grups en l'actual legislatura respecte l'anterior.

Creu que alguns han buscat més les diferències i els minuts de micròfon que no el consens i el comú.

Defensa l'acció de govern d'Antoni Martí perquè creu que ha afrontat reformes de fons necessàries malgrat saber que podien desgastar electoralment, com "la seguretat social o la llei de funció pública".

Assegura que si acaba tornant a ser candidata o no treballarà perquè Xavier Espot sigui el pròxim cap de Govern. Malgrat això creu que serà difícil repetir una majoria com l'actual i augura que caldran pactes postelectorals.

Reconeix que hi ha un malestar social al qual cal donar resposta i considera incompatible la despenalització de l'avortament amb el manteniment del Coprincipat.

Entrevista completa a la consellera de DA Patrícia Riberaygua a l'Ara i Aquí

Informa: Gerard Gort
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.235.62.151