ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

'Pay what you wish', la nova acció solidària del Thyssen amb Unicef

www.andorradifusio.ad

Es calcula que Unicef destina 100 euros per infant i any al projecte inclusiu per a discapacitats que té a Buthan. Per tal de fer-lo possible el 22 d'agost hi haurà una jornada "Pay what you wish" al Museu Carmen Thyssen en què els visitants podran fer un donatiu a banda de l'entrada. La recaptació del dia anirà íntegrament a l'ONG.

A banda del donatiu d'un euro opcional que el visitant pot fer a l'hora de comprar l'entrada o l'aportació que pot fer a la guardiola de l'ONG, el 22 d'agost serà un dia per visitar el museu i fer un donatiu.

Tant el preu d'entrada com el donatiu que es faci anirà íntegrament destinat a Unicef per un projecte inclusiu de 650 infants amb discapacitat i que n'atén 100 més amb mancances auditives, a Buthan, ha explicat la directora d'Unicef, Marta Alberch. 

A canvi de l'acció el visitant rebrà una xapa que l'identifica com a solidari i que recorda el gest. El director artístic del museu, Guillermo Cervera, explica que altres museus han fet accions similars però amb finalitats diferents, com "recaptar fons pels propis museus". El Thyssen, en canvi, remarca el seu "compromís amb l'obra social".

Fa un any que les dues entitats van començar col·laborar amb accions com el Musicand o els tallers de dibuix dels quals en fan bon balanç i esperen que el dia 22 es pugui parlar d'èxit.

Queda menys d'un mes perquè l'exposició Femina Feminae tanqui les portes per donar pas a una nova exposició.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Fernando Montero

 

Comparteix:

3.235.107.209