ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Pere López demana dimissions per l’afer de l’aigua d’Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Pere López demana dimissions pels talls en el subministrament d'aigua d’Escaldes-Engordany. Diu que abans d'exigir responsabilitats, però, caldrà analitzar qui és el culpable d'una situació que ha qualificat d'“inacceptable i vergonyant”. El president del grup mixt lamenta que no s'hagin interconnectat les xarxes d'aigua d'Andorra la Vella i d'Escaldes tot i el conveni signat pels aleshores cònsols Antoni Martí i Rosa Ferrer.

Pere López ha declarat que hauria d'haver dimissions pels talls d'aigua que hi ha hagut a Escaldes. Considera que l'afer ha estat molt mal gestionat i el Govern i el comú no han estat a l'altura.

Ha afirmat que, tant la corporació com el Ministeri de Salut haurien de donar explicacions oficials sobre el que ha passat i assumir responsabilitats. Més concretament ha assenyalat Eduard López, president de CAPESA, la societat que gestiona la distribució d'aigua a la parròquia, del qual afirma que no entén alguna de les declaracions. El president del grup mixt opina que "les respostes des del Goverm CAPESA i el comú estan molt lluny d'estar a l'alçada del que ha passat i, per tant, calen moltes explicacions, assumpcions reals de responsabilitats i ens sembla difícil que això no acabi amb la dimissió del responsable final d'aquest despropòsit".

També ha lamentat que no s'hagi complert el conveni que es va signar el 2008 entre Andorra la Vella i Escaldes per a la interconnexió del subministrament d'aigua.

Informa: Pere Moliné

Comparteix: